Verhuiswagen huren

Ga je verhuizen, dan kunt je natuurlijk alles zelf regelen en al je spullen zelf verhuizen. Gaat echter  niet alles mee in het busje van je neef, omdat je hele grote spullen hebt, ga je niet om de hoek wonen en moet je heel vaak op en neer rijden? Dan is het heel eenvoudig om een verhuiswagen te huren. In alle maten, voor bepaalde tijd, met extra hulp erbij of niet.

Verhuizen naar een andere stad verhuist, misschien wel aan de andere kant van het land. Dan ga je natuurlijk al helemaal niet alles zelf brengen met een personenauto. Het liefst breng je dan al je meubels in een keer, zodat je van de een op de andere dag alles hebt overgeplaatst. Een grote bus, voor de hele dag is dan de beste optie. Veel verhuisbedrijven verhuren busjes of wagens met chauffeur voor een prijs per uur. Meer dan €100 per uur kost dat niet. Extra verhuizers erbij kost wat meer per uur, maar die mensen werken erg efficiënt.

Het andere uiterste is een nieuw huis in dezelfde buurt, maar ook dan kun je best een verhuiswagen huren. Met familie en vrienden een dagje sjouwen is gezellig en gaat ook prima. Maar misschien heb je niet veel hulp of is het allemaal toch heel veel werk, zeker als je het liefst alles in een keer overbrengt. Dan is het een optie om een (kleine) bus, zonder chauffeur te huren. Er zijn veel mogelijkheden.

verhuiswagen

 

Tags: , ,

 

Meer Berichten in Autoverhuur

 
 

Deel dit